Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
Belépés
elfelejtett jelszó
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Regisztráció

Ha van már élő regisztrációja oldalunkon, akkor a jobb oldalon adja meg a belépéshez szükséges adatokat!

Regisztráció:
Kérjük, pontosan adja meg az e-mail címet, mert ide küldjük el az aktiváláshoz szükséges kódot.
A jelszavával és a megadott e-mail címmel bejelentkezhet, majd szerkesztheti a feladott hirdetését vagy új hirdetést adhat fel.
A megadott adatok megjelennek a hirdetésekben, így olyan adatokat adjon meg, amelyeket szerepeltetni kíván a hirdetésben is.
Magánszemély 1 db hirdetést adhat fel rendszerünkben ingyen!

Kereskedőként válassza az "Autókereskedés" fület.

Regisztrációs adatlap


   
  Az összes mező kitöltés kötelező!
 
 

A honlap használatának megkezdésével valamennyi igénybe vevő ráutaló magatartással elfogadja a felhasználási feltételeket. A honlapot minden igénybe vevő kizárólag a saját kockázatára és felelősségére használhatja.
Hirdető kijelenti és szavatolja, hogy a hirdetés tekintetében a hatályos jogszabályokat betartja, az személyhez és szellemi alkotásokhoz fűződő jogot nem sért, illetve a nyilvánossághoz közvetítéshez az érintett személyek hozzájárulásával rendelkezik.
A regisztráció során az adatok kitöltésekor figyelni kell az adatok pontos és valóságnak megfelelő megadására. Kötelezően megadandó adatok esetén a formai ellenőrzés automatikusan megtörténik. Az adatok kitöltése után fontos a megadott adatokat ellenőrizni és jóváhagyni. Ezt követően kerülhet sor a regisztráció elektronikus továbbítására.
Üzemeltető a regisztráció során aktivációs linket küld elektronikus levélben a megadott email címre, melyre kattintva igénybe vevő fejezi be a regisztrációt.
A honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, annak bárminemű igénybevétele valamennyi igénybe vevő saját kockázata és felelőssége.
Az általános szerződési feltételekről itt olvashat bővebben.

 
gemstone web design