Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
Belépés
elfelejtett jelszó
Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül

Regisztráció

Ha van már élő regisztrációja oldalunkon, akkor a jobb oldalon adja meg a belépéshez szükséges adatokat!

Regisztráció:
Ingyenes
megjelenési lehetőség
et biztosítunk kereskedő cégek, üzletek, szervizek részére, akár korlátlan számú használt autó hirdetés föladásával. Bővebb információ a Hirdetés feladás tudnivalókban.
Az összes eladó járművét bármikor, bárhonnan egyetlen bejelentkezéssel meghirdetheti, hirdetéseit bármikor áttekintheti, módosíthatja, törölheti jelszóval védett admin felületén. A feladott hirdetések azonnal megjelennek rendszerünkben
A cégadatok moderátor által történő elbírálás után jelennek meg az oldalon.
Fontos, hogy valós e-mail címet adjon meg, mert erre küldjük el a regisztrációd aktiválásához szükséges adatokat.

Regisztrációs adatlap


   
  Az csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
 
 

A honlap használatának megkezdésével valamennyi igénybe vevő ráutaló magatartással elfogadja a felhasználási feltételeket. A honlapot minden igénybe vevő kizárólag a saját kockázatára és felelősségére használhatja.
Hirdető kijelenti és szavatolja, hogy a hirdetés tekintetében a hatályos jogszabályokat betartja, az személyhez és szellemi alkotásokhoz fűződő jogot nem sért, illetve a nyilvánossághoz közvetítéshez az érintett személyek hozzájárulásával rendelkezik.
A regisztráció során az adatok kitöltésekor figyelni kell az adatok pontos és valóságnak megfelelő megadására. Kötelezően megadandó adatok esetén a formai ellenőrzés automatikusan megtörténik. Az adatok kitöltése után fontos a megadott adatokat ellenőrizni és jóváhagyni. Ezt követően kerülhet sor a regisztráció elektronikus továbbítására.
Üzemeltető a regisztráció során aktivációs linket küld elektronikus levélben a megadott email címre, melyre kattintva igénybe vevő fejezi be a regisztrációt.
A honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, annak bárminemű igénybevétele valamennyi igénybe vevő saját kockázata és felelőssége.
Az általános szerződési feltételekről itt olvashat bővebben.

 
gemstone web design